Avukids Kindertextiel

 (vanaf april 2016 is onze nieuwe webshop online)

Sinds 1999 voorziet Avukids een almaar groeiend aantal kinderopvangcentra in Nederland en België van kindertextiel en andere artikelen, zoals speelgoed, disposable produkten, schoonmaakdoeken, peuterboeken en kinderserviesgoed. Kortom, één adres voor nagenoeg alle wensen.

Om haar relaties optimaal te kunnen bedienen heeft Avukids er voor gekozen zich te vestigen aan de rand van Rotterdam, zowel voor leveranciers als afnemers gemakkelijk bereikbaar. Daar worden bestellingen verwerkt en vanuit eigen magazijn verzonden. Snel en efficiënt.

Avukids informeert haar klanten vanaf april 2016 met een geheel vernieuwde webshop, regelmatig per e-mail een nieuwsbrief met nieuwtjes en aanbiedingen.

Bestellingen kunnen telefonische, per e-mail worden doorgegeven, als u uw order geheel via de webshop afhandeld ontvangt u standaard 3% korting (welke automatisch verrekend worden op in de webshop)

Met het contactformulier kunnen vragen en suggesties worden doorgegeven. U kunt er op rekenen dat daar snel en adequaat op wordt gereageerd. Avukids staat in Rotterdam, maar zonodig ook bij U ter plaatse voor U klaar!